gj1
gj2
gj3
gj4
REVOLUCIONARE

Gjilan Mall

Gjilan Mall është esenca e shoppingut, kohës së lirë dhe argëtimit, kompleks i hapur dhe i mbyllur që përfshin shprehjen e italianitetit në arkitekturën e saj dhe njëkohësisht edhe internacionalizimin në miksimin e tij të qiramarrësit pa harruar traditat shqiptare, duke e vendosur veten si pjesë të ngushtë dhe strategjike të territorit.

RRETH NESH

Qendër Tregtare e Gjeneratës së Re

Qendra tregtare e hapur me koncept të ri të shoppingut, kohës së lirë, argëtimit dhe ushqimit.

111+ Dyqane

111+ Dyqane

Me më shumë se 111 dyqane, Gjilan Mall ju ofron mjaft mundësi për shopping dhe argëtim.

Food Court

Food Court

Një Food Court unike do të jetë e pranishme me më shumë se 950 ulëse për ta bërë qëndrimin tuaj në Gjilan Mall më të këndshëm.

Kinema

Kinema

Një kinema moderne që do të presë mbi 800 vizitorë do të jetë atje në Gjilan Mall për t'ju dhënë përvojën më të mirë të kohës së lirë dhe argëtimit.

PËRVOJA

Krijuar për ju!

Qendrat tregtare, parqet tregtare dhe të gjitha qendrat e ngjashme nuk janë më vetëm vende të blerjes, por të bashkimit dhe shoqërizimit të njerëzve ku zonat dhe shërbimet e zakonshme janë gjithnjë e më të rëndësishme. Gjilan Mall është pajisur me një ofertë të rëndësishme ushqimore, kohës së lirë dhe argëtimit për të përmbushur objektivat më të larmishëm dhe më të kërkuara të klientit.

pic2
BESNIKËRIA E KLIENTIT

Nga vendet e shoppingut deri tek destinacionet e stilit të jetesës me ushqim, kohë të lirë dhe argëtim në zemër të gjithçkaje për të kënaqur gjithnjë e më shumë vizitorët e saj. Gjilan Mall do të përqendrohet në besnikërinë e klientit, të cilit do t’i ofrohen hapësira dhe shërbime të mëdha publike me një koncept modern dhe avangardë, i cili do të shohë një përqindje më pak shopping, më shumë ushqime dhe kohë të lirë që kanë për qëllim edukimin dhe që do të rriten në një mënyrë të këndshme herë mesatare e qëndrimit të klientit brenda strukturës.

SUPERMARKETI

Qasja e konsumatorit të Gjilan Mall me blerjet në supermarket është krejtësisht e ndryshme nga ajo në Ballkan. Bazuar në zhvillimin dhe ndryshimin e tregut ekziston një format “City Hyper” bazuar në standardet evropiane, i cili në më shumë se 3,000 m², ofron gjithçka që i nevojitet konsumatorit në sektorin e ushqimit dhe mallrave shtëpiake, duke u siguruar që ai të mos harxhojë kohë dhe mund ta kushtojë atë në blerje të tjera, në një mënyrë dinamike dhe të këndshme.

pic1
LIDHJA

Lidhje e shkëlqyeshme!

Gjilan Mall ka një lidhje të shkëlqyeshme falë rrjetit të mirë rrugor që ju lejon të arrini në vendet komerciale të qetë si në këmbë ashtu edhe me makinë.

KONTAKT

Bëhu pjesë e Familjes!

Bashkohuni në Gjilan Mall dhe zgjeroni markën / biznesin tuaj me qendrën më të madhe dhe më të ndritshme tregtare në Kosovë.

EMAIL & TELEFON

leasing@ocm-int.com

+383 45 777 072

ocmlogo

Qiradhënia & Menaxhimi nga OCM International

OCM International është kompania e parë në Ballkan e specializuar në kërkimin, zhvillimin, dizajnimin, qiradhënien dhe menaxhimin e qendrave tregtare, parqeve tregtare, qendrave outlet, qendrat tregtare me tematikë, qendrat e kohës së lirë dhe argëtuese, komplekse me shumë qëllime dhe zyreve.